Antet
Catalog produse
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Informatii
Marci produse
produse tehnico medicale


Viziteaza magazinul Farmasoft.ro pe ShopMania




Balsam cu glicerina Gheara Diavolului Ream Quartett x 250ml.

Marca: Quartett

 

 

Pret cu TVA: 12.81 Lei

In stoc

Comanda acest produs

Comanda instant - Balsam cu glicerina Gheara Diavolului Ream Quartett x 250ml.

Email Telefon

Balsam cu glicerina Gheara Diavolului Ream Quartett x 250ml.

Balsam cu glicerina Gheara Diavolului Ream Quartett x 250ml.
Hrănește, împrospătează și revitalizează pielea

Lipsa de miscare si solicitarea unilaterala in viata de zi cu zi cauzeaza stari de incordare, dureri musculare si articulare. Balsamul ReAm® Quartett Gheara  Diavolului cu glicerina improspateaza, revigoreaza si revitalizeaza corpul imediat dupa aplicare. In plus, are un efect benefic asupra pielii si a musculaturii. Imbunatateste circulatia sanguina si incalzeste corpul, contribuind astfel la relaxarea musculaturii, garantand o stare de bine. 

Utilizare: Aplicati balsamul ReAm® Quartett Gheara Diavolului pe suprafata afectata si masati prin miscari circulare pana cand intra in piele. Balsamul se aplica usor si patrunde rapid în piele. Atentionari: Evitati contactul cu ranile si ochii. In cazul contactului neintentionat, limpeziti cu multa apa. Produsul nu este recomandat copiilor sub 12 ani. Nu aplicati balsamul pe suprafete mari ale corpului (spre exemplu pe întregul corp). Nu depozitati balsamul la indemana copiilor.

Ingrediente:
Apa, alcool denaturant, glicerina, isopropilpalmitat, carbomer, propilen glicol, hidroxid de sodiu, extract din radacina de Gheara diavolului, parfum,  fenoxietanol, metilparaben, etilparaben, propilparaben, butilparaben,  CI 16255, 15985, 42090, 19140
spacer
Website detinut de CHRISPHARMABLUE S.R.L., CIF: RO23118146, Reg.Com: J40/999/2008

tensiometre-glucometre.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.