Antet
Catalog produse
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Informatii
Marci produse
produse tehnico medicale


Viziteaza magazinul Farmasoft.ro pe ShopMania




Melkfett unguent cu galbenele Ream Quartett x 250ml.

Marca: Quartett

 

 

Pret cu TVA: 14.88 Lei

In stoc

Comanda acest produs

Comanda instant - Melkfett unguent cu galbenele Ream Quartett x 250ml.

Email Telefon

Melkfett unguent cu galbenele Ream Quartett x 250ml.

Melkfett unguent cu galbenele Ream Quartett x 250ml.
Pentru ingrijirea zilnica a pielii

Unguentul cu galbenele Melkfett este testat de generatii pentru ingrijirea si protejarea pielii intregului corp. Ajuta la pastrarea elasticitatii pielii, protejeaza pielea prin crearea unei pelicule fine, permeabile apei, prevenind formarea ridurilor. Unguentul cu extract de galbenele si ingredient atent selectionate protejeaza pielea de influenta conditiilor atmosferice, avand efect emolient si pielea devenind fina. 

Utilizare: Se recomanda pentru ingrijirea zilnica a pielii pe intreg corpul, in cazul unei epiderme deshidratate, solicitate si ridate. 
Unguentul formeaza o pelicula pe piele, imbunatatind capacitatea de hidratare. Este ideal atat in perioadele de activitate, cat si in concediu si in timpul liber, pentru ingrijirea picioarelor, masaj si ca protectie impotriva frigului.

Ingrediente: Vaselina, parafina lichida, ulei de soia, extract din flori de galbenele, acetat de tocoferil, parfum, CI 40.800.

spacer
Website detinut de CHRISPHARMABLUE S.R.L., CIF: RO23118146, Reg.Com: J40/999/2008

tensiometre-glucometre.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.