Antet
Catalog produse
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Informatii
Marci produse
produse tehnico medicale


Viziteaza magazinul Farmasoft.ro pe ShopMania




Plasture StopDol impotriva durerii cu Arnica si Gheara Dracului 9x14 cm x 30 buc. + CADOU organizator medicamente circular

Marca: Pharmadoct

 

 

Pret cu TVA: 80.23 Lei

In stoc

Comanda acest produs

Plasture StopDol impotriva durerii cu Arnica si Gheara Dracului 9x14 cm x 30 buc. + CADOU organizator medicamente circular
Comanda instant - Plasture StopDol impotriva durerii cu Arnica si Gheara Dracului 9x14 cm x 30 buc. + CADOU organizator medicamente circular

Email Telefon

Plasture StopDol impotriva durerii cu Arnica si Gheara Dracului 9x14 cm x 30 buc. + CADOU organizator medicamente circular

Acest dispozitiv medical a fost creat si formulat pentru a beneficia de efectele ingredientelor continute, ca de exemplu Gheara Diavolului, Arnica, Salcie si Vanillyl Butyl Ether, in tratarea zonei din jurul articulatiilor.
Tehnologia speciala folosita in fabricatia plasturilor pentru calmarea durerilor asigura efect de 24 ore, chiar daca efectul de incalzire tinde sa dureze cateva ore.

ATENTIONARI: Doar pentru uz extern. Aplicati doar pe pielea curata, uscata fara iritatii sau rani. A nu se lasa la indemana copiilor. Spalati-va pe maini dupa fiecare aplicare. Nu aplicati pe ochi, mucoase sau zonle adiacente. A nu se folosi simultan cu alte tratamente topice. Cititi instructiunile de folosire. Opriti tratamentul daca apar iritatii sau hipersensibilitate. Nu folositi concomitent mai multi plasturi pentru aceeasi zona afectata. Nu se recomanda folosirea de catre copiii cu varsta sub 16 ani sau de catre femeile insarcinate sau care alapteaza fara sfatul medicului. Nu folositi daca ambalajul este deteriorate sau intepat. Nu folositi plasturii mai mult de 4 zile consecutive deoarece creste riscul de aparitie a iritatiilor.

Instructiuni de folosire:
1. Deschideti ambalajul si indepartati plasturele.
2. Indepartati stratul transparent de protectie.
3. Aplicati plasturele pe zona afectata, asigurandu-va ca s-a lipit complet. Asteptati 10-15 minute pentru a simti efectul de incalzire. Lasati plasturele sa actioneze 24 de ore, apoi inlocuiti-l cu unul nou. Plasturele poate fi taiat la marimea dorita folosind o foarfeca. Spalati-va pe maini dupa fiecare aplicare.

Intensitatea si durata senzatiei de incalzire variaza de la persoana la persoana, depinzand de: temperatura corpului, sensibilitatea pielii si activitatea intreprinsa (transpiratia, in special din timpul activitatilor sportive, intensifica efectul de incalzire).
Efectul de calmare al plasturelui nu depinde de intensitatea efectului de incalzire. Efectul ingredientelor (Arnica, Salcie si Gheara Diavolului) dureaza 24 de ore dupa aplicare.

Dimensiune: 9*14 cm
spacer
Website detinut de CHRISPHARMABLUE S.R.L., CIF: RO23118146, Reg.Com: J40/999/2008

tensiometre-glucometre.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.