Antet
Catalog produse
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Informatii
Marci produse
produse tehnico medicale


Viziteaza magazinul Farmasoft.ro pe ShopMania




SOLOCARE AQUA® x 360ml.

SOLOCARE AQUA® x 360ml.

Marca: Menicon

 

 

Pret cu TVA: 78.12 Lei

Comanda acest produs

Comanda instant - SOLOCARE AQUA® x 360ml.

Email Telefon

SOLOCARE AQUA® x 360ml.

O solutie avansata, bogata in pro-vitamine, care mentine senzatia de umidifiere intreaga zi

Solutie izotonica apoasa antimicrobiana / antibacteriana care contine polihexanide 0,0001% (ingredient activ si conservant), Hydrolock™ (dexpanthenol si sorbitol), sodium phosphate, tromethamine, poloxamer 407, disodium edetate.

Beneficii:

Formula unica imbunatatita cu Pro-vitamina B5 si sorbitol - Mentine lentilele hidratate si imbunatateste semnificativ confortul
Recipient antibacterial unic Microblock™ - Protejeaza lentilele impotriva complicatiilor datorate contaminarii si reduce rata renuntarii la portul lentilelor de contact
Intretinere timp de 5 minute - Adaptata necesitatilor consumatorilor, se evita astfel non-complianta
Formula solutiei optimizeaza performantele lentilei din silicon-hidrogel, colorare corneana minima - Utilizare mai sanatoasa a lentilelor de contact
Pro-vitamina B5 activa, forma biologic stabila a acidului pantotenic (vitamina B5), parte a co-enzimei A, asigura prevenirea deshidratarii prin crearea unei bariere care incetineste evaporarea umiditatii. Aplicatiile actuale de B5 au demonstrat ca pro-vitamina B5 reduce permeabilitatea epiteliului in cazul ochilor uscati.

Sorbitolul, lubrifiant care retine umezeala (proprietatile higroscopice absorb prompt umezeala din atmosefera), mentine izotonicitatea prin inlocuirea clorurii de sodiu pastrand lacrimile la osmolaritate normala de 310 m0smol.

Recipientul inovator MicroBiock™ contine un agent anorganic antimicrobian de argint pentru a reduce contaminarea si a preveni formarea biofilmului. Particulele de argint sunt inserate in materialul din plastic asa incat eficacitatea lor nu este afectata de uzura suprafetei. Ionii de argint sunt eliberati in contact cu solutia de curatare.

Specificatii tehnice:

Ambalare: 360 ml
Durata de utilizare: 3 luni de la deschidere
Instructiuni de utilizare:

se vor aplica cel putin 3 picaturi de SOLOCARE AQUA® pe suprafata fiecarei lentile
se va freca usor lentila prin miscari circulare timp de cel putin 10 sec.
se va clati lentila temeinic cu SOLOCARE AOUA® frecand lentila intre degetul mare si aratator timp de cel putin 10 sec.
se vor lasa lentilele in solutie cel putin 5 minute (cititi instructiunile produsului care contine mai multe informatii)
spacer
Website detinut de CHRISPHARMABLUE S.R.L., CIF: RO23118146, Reg.Com: J40/999/2008

tensiometre-glucometre.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.