Antet
Catalog produse
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Informatii
Marci produse
produse tehnico medicale


Viziteaza magazinul Farmasoft.ro pe ShopMania




Cartea mea de diabet

Cartea mea de diabet

Marca: Editura Medicala

 

 

Pret cu TVA: 124.00 Lei

Comanda acest produs

Comanda instant - Cartea mea de diabet

Email Telefon

Cartea mea de diabet

Prezentare: Diabetul zaharat este o boală de lungă durată, în plină ascensiune în zilele noastre, căreia, pe măsură ce se extinde, îi sunt dedicate din ce în ce mai multe publicații. Spre deosebire de alte cărți, broșuri și materiale puse la dispoziția pacientului diabetic, așa-zisele lucrări de popularizare, de multe ori dificil de citit sau chiar de-a dreptul plicticoase, cartea de față este una foarte specială. Scrisă cu real talent, însoțită de o excelentă prezentare grafică, deosebit de atractivă, oferă cititorului un text accesibil, simpatic, presărat cu citate înțelepte și, nu în ultimul rând, prezintă informații medicale de cea mai bună calitate, fără a face excese de date pur tehnice sau termeni dificili.

Cuprins: Lumea microscopică a corpului omenesc. Diabetul zaharat. Mai întâi de toate, diabetul trebuie înțeles. Alfabetul îngrijirii diabetului. Despre dietă. Noapte bună, copii. Exercițiul fizic. Tratamentul cu tablete. Tratamentul cu insulină. Hipoglicemia. Hiperglicemia cronică. Cetoacidoza diabetică. Complicații tardive.

Autor: Mirela Culman
Număr pagini: 264
spacer
Website detinut de CHRISPHARMABLUE S.R.L., CIF: RO23118146, Reg.Com: J40/999/2008

tensiometre-glucometre.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.