Antet
Catalog produse
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Informatii
Marci produse
produse tehnico medicale


Viziteaza magazinul Farmasoft.ro pe ShopMania
Transportul si livrarea comenzilor de pe www.tensiometre-glucometre.ro

 
- In functie de zona in care se face livrarea, www.tensiometre-glucometre.ro livreaza prin Curier (FAN COURIER sau DPD CURIER) sau curierul www.tensiometre-glucometre.ro.

- Programul de livrari in Bucuresti este: Luni - Vineri intre orele 09:00 - 18:30. Exceptii pot fi si sambata, cu un cost suplimentar, in functie de localitate.
 
- La livrarea prin firme de curierat rapid, costul transportului este calculat in functie de greutatea volumetrica a coletului si va fi mentionat la confirmarea comenzii. In cazul in care adresa de livrare nu se afla in reteaua standard de acoperire a curierului, costurile de transport vor fi calculate in functie de kilometrii suplimentari de parcurs pana la destinatia clientului si va vor fi comunicate telefonic sau prin e-mail acestuia. Doar dupa acceptul clientului pentru aceasta valoare va fi expediat coletul.
 
- Coletele vor fi sigilate si vor fi insotite de documentele aferente (factura, chitanta, certificat de garantie si manual de utilizare – unde este cazul). Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, in prezenta reprezentantului firmei de curierat, prin care se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.
 
- Putem livra colete si la o adresa diferita fata de cea a persoanei care a efectuat comanda pe site. Adresa de livrare, in cazul in care difera de adresa de domiciliu, va fi specificata de client in formularul de comanda, si va fi insotita de numele, prenumele si numarul de telefon ale persoanei care va primi livrarea la adresa respectiva.
 
- Site-ul www.tensiometre-glucometre.ro livreaza doar pe teritoriul Romaniei (oriunde in tara).

- Livrare Fan Courier / DPD Curier (livrare in 24-48 ore oriunde in Romania, de luni pana vineri): In Bucuresti, pentru comenzi mai mici de 300 lei (TVA inclus) taxa de livrare este de 17 lei. Pentru comenzi mai mari de 300 lei livrarea in Bucuresti este gratuita (de luni pana vineri). In tara, pentru comenzi mai mici de 600 lei (TVA inclus) taxa de livrare este de 25 lei (de luni pana vineri). Pentru comenzi mai mari de 600 lei livrarea oriunde in tara este gratuita (de luni pana vineri).

- Livrare Priority (livrare in aceeasi zi - de luni pana vineri): valabila doar pentru Bucuresti si partial Ilfov, doar pentru comenzile plasate in intervalul orar 0.00-9.00 de luni pana vineri - taxa de livrare este de 37 lei. Pentru comenzi mai mari de 1000 lei livrarea Priority este gratuita. Localitatile din Ilfov acoperite de Livrare Priority sunt: Otopeni, Chitila, Tunari, Mogosoaia, Stefanestii de Jos, Voluntari, Dobroesti, Fundeni, Pantelimon, Manolache, Popesti-Leordeni, Jilava, Magurele, Bragadiru (doar orasul, nu si satele adiacente), Chiajna, Rosu, Dudu, Catelu.
 
- Magazinul on-line www.tensiometre-glucometre.ro livreaza orice comanda indiferent de valoarea ei, daca produsul este confirmat ca fiind pe stoc.
 
- Livrarea se poate efectua in aceeasi zi sau in maxim 4 zile lucratoare, in functie de disponibilitatea produselor pe stoc la furnizori sau alti factori externi (conditii meteo, sarbatori legale). Momentul aproximativ al livrarii va fi comunicat clientului in momentul confirmarii comenzii.
- Livrarea produselor achitate cu card online sau cu card in rate se va efectua doar dupa confirmarea platii de catre banca la care aveti cardul.
 
Modalitatile de plata ale comenzilor plasate pe www.tensiometre-glucometre.ro
 
 
Plata contravalorii produselor achizitionate prin intermediul site-ului www.farmasoft.ro se poate face in urmatoarele variante:
 
1. Numerar, la livrare.
 
- Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare, persoanei care insoteste coletul (curierului).
- In momentul platii, clientul va primi chitanta cu contravaloarea achitata.
- Suma de plata trebuie sa coincida cu cea confirmata la finalizarea comenzii pe site, telefonic sau prin e-mail + taxa de transport acolo unde este cazul.
 
2. Transfer bancar (ordin de plata) in contul societatii SC CHRISPHARMABLUE SRL.
 
-SC CHRISPHARMABLUE SRL va emite o factura proforma cu produsul dorit de catre client in vederea achitarii sumei prin banca.
-Livrarea produsului/produselor se va face dupa intrarea banilor in contul bancar comunicat in factura proforma.
-Toate preturile afisate pe www.tensiometre-glucometre.ro includ TVA.

3. Plata cu card online.

4. Plata in rate.

-Pentru posesorii de carduri de rate la urmatoarele banci: Banca Transilvania, Credit Europe Bank, Garanti Bank, Alpha Bank.
-Se pot alege intre 2 si 5 rate lunare.
-Pentru conditiile referitoare la plata in rate, va rugam contactati banca la care aveti cardul.


Avantaje Star Card:
Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.
Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 2 pana la 5 RATE fara dobanda.
Sunt incluse in programul STAR Card cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.
- rate fara dobanda
- perioada de gratie de pana la 56 de zile
- comision zero la toate cumparaturile
- plati sigure pe internet
Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.


 
spacer
Website detinut de CHRISPHARMABLUE S.R.L., CIF: RO23118146, Reg.Com: J40/999/2008

tensiometre-glucometre.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.