Antet
Catalog produse
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Informatii
Marci produse
produse tehnico medicale


Viziteaza magazinul Farmasoft.ro pe ShopMania




Cerealele glutenice si boala celiaca sau Cand graul poate sa ne imbolnaveasca

Cerealele glutenice si boala celiaca sau Cand graul poate sa ne imbolnaveasca

Marca: Editura Medicala

 

 

Pret cu TVA: 99.20 Lei

Comanda acest produs

Comanda instant - Cerealele glutenice si boala celiaca sau Cand graul poate sa ne imbolnaveasca

Email Telefon

Cerealele glutenice si boala celiaca sau Cand graul poate sa ne imbolnaveasca

Prezentare: Apariție inedită în peisajul literaturii de specialitate, această lucrare de înalt nivel științific tratează, foarte documentat și detaliat, o afecțiune cu o prevalență din ce în ce mai mare pe plan global și național, și anume celiachia sau enteropatia glutenică, boală cu variate forme de manifestare, la toate categoriile de vârstă, uneori banală, de multe ori însoțită de comorbidități, precum diabetul zaharat sau cancerul, și care afectează grav calitatea vieții, putând fi fatală. Cartea, caracterizată printr-o claritate deosebită a expunerii problemelor, oferă tuturor celor interesați de boala celiacă, medici, indiferent de specialitate, dar și nespecialiști sau pacienți, soluția simplă de vindecare: excluderea totală a glutenului din alimentație. Deosebit de utilă pentru publicul larg este și prezentarea în ultimul capitol a acelor alimente și diete recomandate suferinzilor de alergii, intoleranțe și aversiuni alimentare.

Cuprins: Omul – o abordare holistică. Anatomia și fiziologia corpului uman (scurtă prezentare). Alimentul și alimentația (epigenetica). Intoleranțe și alergii alimentare. Aversiunile alimentare. Reacții adverse generate de alimente ce conțin substanțe periculoase și germeni patogeni. Descrierea unor alergii alimentare. Alimente și diete pentru suferinzii de alergii, intoleranțe și aversiuni alimentare.

Autor: Gheorghe Mencinicopschi
Număr pagini: 374
spacer
Website detinut de CHRISPHARMABLUE S.R.L., CIF: RO23118146, Reg.Com: J40/999/2008

tensiometre-glucometre.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.