Antet
Catalog produse
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Informatii
Marci produse
produse tehnico medicale


Viziteaza magazinul Farmasoft.ro pe ShopMania




Indreptar de nutritie si metabolism

Indreptar de nutritie si metabolism

Marca: Editura Medicala

 

 

Pret cu TVA: 74.40 Lei

Comanda acest produs

Comanda instant - Indreptar de nutritie si metabolism

Email Telefon

Indreptar de nutritie si metabolism

Prezentare: Lucrarea face parte din Colecția „Medicina de familie" și este o adevărată sursă autentică și durabilă de informare și îmbogățire a cunoștințelor, o carte de învățătură pentru medicii de familie și ceilalți colegi mai tineri, un îndreptar bazat pe noțiunile esențiale de nutriție și metabolism. Este un material de mare valoare, scris limpede și atractiv, structurat pe 10 capitole, în care sunt trecute în revistă, pe lângă noțiuni generale de nutriție și metabolism și de alimentație corectă, principalele afecțiuni care apar frecvent în practică: obezitatea, sindromul metabolic, tulburările metabolismului lipidic, hiperuricemia și guta, diabetul zaharat, malnutriția. Un capitol separat este alocat utilității studiilor clinice în nutriție și metabolism, pentru a da posibilitatea medicului de familie să discearnă corectitudinea datelor raportate, validitatea concluziilor etc.

Cuprins:Bazele fiziologice ale nutriției și metabolismului. Alimentația corectă. Stil de viață sănătos. Obezitatea. Sindromul metabolic: baze teoretice cu implicații clinice. Tulburările metabolismului lipidic. Hiperuricemia și guta. Diabetul zaharat. Malnutriția. Elemente de nutriție clinică în bolile digestive. Utilitatea studiilor clinice în nutriție și metrabolism.

Autor: Dan Mircea Cheța (sub readacția)
Număr pagini: 222
spacer
Website detinut de CHRISPHARMABLUE S.R.L., CIF: RO23118146, Reg.Com: J40/999/2008

tensiometre-glucometre.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.