Antet
Catalog produse
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Informatii
Marci produse
produse tehnico medicale


Viziteaza magazinul Farmasoft.ro pe ShopMania




Borul organic - Supliment alimentar din noua generatie

Borul organic - Supliment alimentar din noua generatie

Marca: Editura Medicala

 

 

Pret cu TVA: 161.20 Lei

Comanda acest produs

Comanda instant - Borul organic - Supliment alimentar din noua generatie

Email Telefon

Borul organic - Supliment alimentar din noua generatie

Prezentare: La ora actuală, fructoboratul de calciu, compus organic al borului, este cel mai studiat supliment dietetic din lume. Era momentul ca și în România (unde, din păcate, solul și apele freatice au un conținut sărac în bor şi, ca urmare, există probabil o carenţă cronică, insuficient studiată) să se scrie o monografie despre acest microelement, iar acesta să se regăsească pe piața suplimentelor alimentare. Volumul cuprinde două versiuni, în limba română și în engleză, și acumulează cele mai recente informaţii despre importanța acestui compus în procesele metabolice de bază la om şi animale, ca de exemplu: în stresul oxidativ, cu valoare antioxidantă semnificativă; în metabolizarea calciului şi asigurarea densităţii osoase, cu efecte în patologia osteo-articulară; în metabolismul lipidelor şi în special al acizilor graşi nesaturaţi; ca inhibitor al proliferării celulelor canceroase la om, deci cu rol de protecție în prevenția cancerului; în procesele anti-inflamatoare, de exemplu osteoartrita și artrita reumatoidă; ca prebiotic esențial în simbioza sănătoasă între microbiom şi gazda umană, ultima descoperire realizată după ani de studii de echipa de cercetare a autorilor.

Cuprins: Borul și compușii naturali ai borului. Fructoboratul de calciu – borul organic care se găsește în natură. Biochimia și semnificația nutrițională a fructoboratului de calciu. Toxicitatea și securitatea alimentară a fructoboratului de calciu. Borul organic – protector contra emisiilor radioactive ionizante. Evidențe clinice ale utilizării fructoboratului de calciu. Concluzii finale. Suplimente alimentare din noua generație cu bor organic.

Autori: Ion Romulus Scorei, Andrea Pop, Iulia Octavia Pop, Mihai Ioan Pop, Ioana Mitruț, Andrei Bita, Octavian Vasile Pop
Număr pagini: 254 limba română, 240 limba engleză
spacer
Website detinut de CHRISPHARMABLUE S.R.L., CIF: RO23118146, Reg.Com: J40/999/2008

tensiometre-glucometre.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.