Antet
Catalog produse
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Informatii
Marci produse
produse tehnico medicale


Viziteaza magazinul Farmasoft.ro pe ShopMania




Micronutrienti vitaminici si minerali in suplimente alimentare

Micronutrienti vitaminici si minerali in suplimente alimentare

Marca: Editura Medicala

 

 

Pret cu TVA: 167.40 Lei

Comanda acest produs

Comanda instant - Micronutrienti vitaminici si minerali in suplimente alimentare

Email Telefon

Micronutrienti vitaminici si minerali in suplimente alimentare

Prezentare: Micronutrienţii prezenţi în alimente şi utilizaţi ca ingrediente în obţinerea suplimentelor alimentare şi, în unele cazuri, a alimentelor fortificate fac obiectul unor studii de interes din ce în ce mai crescut pentru consumul acestora. Aceştia se grupează în trei clase: macronutrienţi, micronutrienţi şi alţi nutrienţi. În clasa micronutrienţilor au fost incluse vitaminele şi compuşii minerali. Volumul de față se referă la un domeniu circumscris al «ştiinţei alimentului şi alimentaţiei umane», cel al micronutrienților. Se urmărește cunoaşterea compoziţiei şi structurii, a proprietăţilor fizico-chimice, activitatea biologică, relaţia structură chimică-activitate biologică, definirea valorilor nutriţionale de referinţă ş.a. Toate acestea fac obiectul de activitate al unor prestigioase organisme internaţionale – FDA în SUA și EFSA în UE. Lucrarea poate fi consultată atât de persoane specializate sau curs de specializare (studenţi la licenţă, masterat sau doctorat) în domeniul abordat sau conex acestuia, cât și de publicul larg.

Cuprins: Bioconstituenţi şi nutrienţi. Suplimente alimentare cu micronutrienţi: date sinoptice. Micronutrienţi vitaminici în suplimente alimentare. Micronutrienţi minerali în suplimente alimentare. Substanţe biologic-active.

Autori: Gabriela Gârban, Zeno Gârban
Număr pagini: 280
spacer
Website detinut de CHRISPHARMABLUE S.R.L., CIF: RO23118146, Reg.Com: J40/999/2008

tensiometre-glucometre.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.